Lelaki Blog Posts

20 Sifat dan Ciri-Ciri Laki-Laki Sholeh Menurut Pandangan Islam

Sifat dan Ciri-Ciri Laki-Laki Sholeh Idaman Wanita Muslimah Menurut Pandangan Islam  Setiap muslimah pastilah memiliki keinginan untuk mendapatkan pasangan yang […]...
by PelajaranSekolahOnline.Com on Jan 29, 2017

Harga Parfum Minyak Wangi Adidas Untuk Lelaki

Harga Parfum Minyak Wangi Adidas Untuk Lelaki, - Di kenal menjadi produsen konglomerat multinasional yang ada di Herzogenaurach, Jerman, Adidas di bangun oleh 2 bersaudara yang ke 2nya berkebangsaan Jerman yakni Adolf Dassler serta Rudolf Dassler pad...
by Sebutkan dan Jelaskan on Jan 5, 2017

Daftar Jamu Kuat Yang Aman Dikonsumsi

Daftar Jamu Kuat Yang Aman Dikonsumsi Pria yang terbukti aman terdapatar di BPOMRI , Legal dan halal – Taukah anda dari sekian banyak jenis obat dan jamu kuat yang beredar di Apotik dan di pasaran para dokter kesehatan dan pakar seksualitas leb...
by Obat Glaukoma Herbal on Aug 11, 2016

Suka dengan gaya rambut Zlatan Ibrahimović!

Suka dengan gaya rambut Zlatan Ibrahimović! | Sebelum apa-apa, aku nak beritahu, aku tak minat bola. Aku Cuma minat gaya pemain bola. Ok yer? Jelas kan dekat situ? Hehe. Entry ini bukan nak cerita pasal Zlatan Ibrahimović & Manchester United F.
by ceritaejoy on Aug 6, 2016

Kebimbangan Rasulullah Saw , Nisbah 1 Lelaki : 50 Perempuan

Assalamualaikum :) BismillahhirrahmanirrahimNil ada cerita yang nil belikan buku dengan baucer 1malaysia hari tu. Nil beli buku resah hati rasulullah saw. Rugi kalau tak kongsikan sebab nil jatuh cinta dengan buku ni. Kalau baca rasa macam , " Ya ALL...
by NilamHimawari on Aug 2, 2016

Apakah gaya rambut yang paling sesuai?

Gaya Rambut Lelaki Undercut. Zaman sekarang ni, atau lebih tepatnya di tahun 2016 ni, dah ada macam-macam gaya rambut. Yang sebenarnya, gaya ni daripada dulu pun dah ada. Tapi disebabkan pengaruh media massa sekarang ni, fesyen-fesyen rambut lelaki k...
by ceritaejoy on Jul 14, 2016

WANITA LEBIH BIJAK, LELAKI CEPAT LUPA !

Satu kajian menunjukkan kaum perempuan yang bijak membuatkan lelaki rasa terancam dan menjadi sebab utama mereka tidak akan bercinta dengan wanita yang ‘berotak’.Laporan daripada Market Watch, mendedahkan bahawa lelaki sukakan wanita yang bijak,...
by Pemuda Selempang Merah on Jun 24, 2016

Teruslah Melangkah Lelaki Kecilku

Suatu hari nanti, kau akan pergi ke pelukan cinta yang lain, meninggalkanku. Menjadikan ku sebagai kenangan, walaupun kau masih akan tetap menyayangi dan mencintaiku tapi itu semua tidak akan halangiku, untuk mencintaimu dengan sepenuh hatiku lelaki...
by Winaz on Jun 21, 2016

Mencari Perfume Murah Tapi Tahan Lama? Sini tempatnya.

Mencari Perfume Murah Tapi Tahan Lama? Sini tempatnya|Ramai daripada kita yang nak wangi. Tetapi tak ramai daripada kita yang sanggup berlabur ratusan ringgit untuk beli perfume. Bila tiada pilihan, kita beli harga yang sedang-sedang saja.Tapi faham-...
by ceritaejoy on May 25, 2016

Mencari Perfume Murah Tapi Tahan Lama? Sini tempatnya.

Mencari Perfume Murah Tapi Tahan Lama? Sini tempatnya|Ramai daripada kita yang nak wangi. Tetapi tak ramai daripada kita yang sanggup berlabur ratusan ringgit untuk beli perfume. Bila tiada pilihan, kita beli harga yang sedang-sedang saja.Tapi faham-...
by ceritaejoy on May 25, 2016

18 Petua PENTING Menjaga Tenaga Batin Lelaki

18 Petua PENTING Menjaga Tenaga Batin Lelaki, ini adalah petua untuk lelaki macho yang sudah berumah tangga, bagi yang belum boleh juga dibuat sebagai panduan dan jangan digunakan untuk berzina.1. Jangan amalkan minum air batu kerana ia akan mengakib...

5 tips simple untuk lelaki kurus nampak lebih cool dan bergaya

Memang tidak dinafikan, bagi lelaki yang memiliki susuk tubuh kurus dilihat lebih mudah bergaya kerana golongan ini senang untuk memilih saiz baju dan sebagainya. Tetapi jika terlalu kurus, ia seperti mendatangkan masalah pula, jangan hairan jika gol...
by Faizzarul Mohd Fadzli on May 13, 2016

Siapa Khai Bahar tu?

Siapa Khai Bahar tu?|Ada 1 aplikasi yang buatkan orang terjerit di mana-mana. Di dalam bilik, di dalam kereta, di celah almari, di mana-mana sahaja. Nama aplikasi tu, smule. Aplikasi karaoke yang menjadi fenomena bukan sahaja pada orang muda tetapi w...
by ceritaejoy on May 13, 2016

Siapa Khai Bahar tu?

Siapa Khai Bahar tu?|Ada 1 aplikasi yang buatkan orang terjerit di mana-mana. Di dalam bilik, di dalam kereta, di celah almari, di mana-mana sahaja. Nama aplikasi tu, smule. Aplikasi karaoke yang menjadi fenomena bukan sahaja pada orang muda tetapi w...
by ceritaejoy on May 13, 2016

Panduan Bergaya Yang Mudah

Entri ini memberi idea panduan untuk meningkatkan imej dengan lebih bergaya pada masa hadapan. Jika dulu anda tidak pandai bergaya, tip ringkas ini untuk anda supaya anda juga tidak ketinggalan dari segi fesyen.   Pilih saiz sesuai ikut tubuh. P...
by Faizzarul Mohd Fadzli on May 12, 2016

Topi Sebagai Aksesori Lelaki

Walaupun ia hanya sebuah topi, tetapi ia mampu mengubah seluruh penampilan anda. Ia tampil dengan jenis dan cara penggayaan topi yang betul bagi anda yang menjadikan topi sebagai must-have aksesori untuk gaya anda. Jenis topi dan cara pengayaan 1. T...
by Faizzarul Mohd Fadzli on May 12, 2016

6 Cara Semulajadi Tingkatkan Hormon Testosteron

Gambar hiasan. Kredit foto dari google.com   Mungkin ramai yang sudah tahu bahawa tahap metabolisma, otot dan mood dikawal oleh testosteron. Malangnya, kebanyakan lelaki kehilangan kira-kira 1.5 peratus testosteron setiap tahun sebaik saja memas...
by Faizzarul Mohd Fadzli on May 12, 2016

30 Trend Model Gaya Rambut Lelaki

Gaya Rambut Lelaki 2016 – Trend model gaya rambut lelaki di tahun 2016 ini cukup mengalami sentuhan yang kuat. Jika korang adalah salah sorang yang peduli dengan penampilan, tentu memiliki model rambut terbaru merupakan sebuah keharusan. Suda...
by Faizzarul Mohd Fadzli on May 9, 2016

Nantikan Posting Yang Akan Datang

Banyak Info yang akan korang dapat selepas ni. Ini adalah kerana ramai kawan2 blogger sarankan untuk post mengenai Berita, Informasi, Fesyen, Hiburan dan sebagainya. Nantikan Post2 yang datang ye semua. Thank You sebab bersama dengan Faiz The post Na...
by Faizzarul Mohd Fadzli on May 6, 2016

Jam Tangan Pria Esprit Casual Leather Full Black

Jam Tangan Pria Esprit Casual Leather Full Black Spesifikasi Produk Jam Tangan Pria Esprit Casual Leather : Merk : Esprit Kualitas : Semi Super Warna : Full Black Tipe : Cowok Size : 4,4 cm Bahan Tali : Kulit ( bisa digabung dan dipisah) Display : An...
by kiosjam on May 1, 2016
Close